Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Ληστείες στην Κεραμίτσα έκλεψαν και τον παπά του χωριού.

Συνεχίζονται σύμφωνα με πληροφορίες οι ληστείες στην περιοχή της Κεραμίτσας, που το τελευταία χρόνια είναι συχνό φαινόμενο.
Έτσι διαρρήκτες άνοιξαν το σπίτι που έμενε ο παπάς του χωριού, αλλά και το διαμέρισμα Αλβανού εργάτη που μένει με την οικογένεια του χρόνια στην περιοχή. Βρέθηκαν επίσης αυτοκίνητα σπασμένα στην προσπάθεια των ληστών να τα κλέψουν.
Άμεση απαίτηση των κατοίκων παραμένει η επαναλειτουργία του αστυνομικού σταθμού που πριν από κάποια χρόνια υπήρχε στην περιοχή και προσέδιδε αίσθημα ασφαλείας στους κατοίκους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις 21-1-2008 που είχα πάει στο χωριό μου την Κεραμίτσα για την κηδεία του πατέρα μου αρκετοί κάτοικοι μου ανέφεραν τη συχνότητα των κλοπών.
Νομίζω ότι για όλη τη συνοριακή γραμμή θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα ειδικό σύστημα αστυνομικής φύλαξης.
Ένας αποδυναμωμένος αστυνομικός σταθμός δεν θα προσφέρει και πολλά.
Γιάννης Βέλλης

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΤΣΑΒΑΛΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;
ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ;;ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;;Η ΗΛΙΚΙΑ;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν με αφορά τι κάνει ο Λάμπρος Τσάβαλος. Στο παρελθόν έχει προσφέρει ως Πρόεδρος της κοινότητας Κεραμίτσας. Και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικά. Σήμερα νομίζω ότι δεν έχει κάποια δύναμη και μπορεί να έχει αλλάξει και στρατόπεδο συμμαχιών.
Μιλώ πάντα ως εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων του Νομού Θεσπρωτίας και Κεραμιτσιώτης στο θέμα του χωριού μου και όχι ως υποστηρικτής ατόμων ή θέσεων τους. Ας τις υπερασπιστούν οι ίδιοι.
Γιάννης Βέλλης

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι απο την κεραμιτσα κ στενοχωρηθηκα πολυ για αυτο που εμαθα!κατι πρεπει να γινει αμεσα,αμα αγαπαμε τον τοπο μας!!!χαιρετισματα στα παιδια απο το χωριο!!!
ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

αποφασισαμε να ανακαινισουμε το παλιο πετρινο πατρικο και λογικα φεραμε ντοπιους να δουλεψουν.πηραν οσα ζητησαν χωρις παζαρια και φευγοντας φορτωσαν και οτι αξιζε απο το σπιτι 2 τηλεορασεις κατσαρολες και μικροαντικειμενα.και μιλαμε για ελληνα συμφωνα με πληροφοριες.ελεος ρε παιδια τοση γυφτια?παντως ο τυπος επειδη τον ξερω ειναι επικινδινος ψυχικα διαταραγμενος με πρωτογονα χαρακτηριστικα και αγραμματος.παντως στις ρωσσιδες εχει περαση τα φραγκα ναναι καλα.αλλα ουδεν κρυπτο απο τον ηλιο.θα πιαστει απο την μυτη.

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι κεραμιτσιωτες ξερουν τον κλεφτη του χωριου και κανεις δεν μιλαει γιατι ο τυπος κλεβει μονο αθηναιους που πανε για λιγο στο πατρικο τους.ειστε ολοι ενοχοι κυριοι.οταν εμεις δεν θα ερχομαστε θα ρημαξει τα δικα σας σπιτια.και αυτος δεν σταματαει αμα αρχισει το κλεψιμο.το σηκωνει ολο το σπιτι.μεχρι και τα ρολλα της τουαλλετας πηρε.ειναι ανωμαλος ο ανθρωπος.και πλουσιος και πολυασχολος με εγγονια.αλλα αν δεν κλεψει δεν χαιρεται.