Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Παραμένουν απλήρωτοι οι σχολικοί φύλακες

Παρατείνεται η αγωνία των σχολικών φυλάκων που συνεχίζουν και την νέα χρονιά να είναι απλήρωτοι.
Τα χρήματα που περίμενε ο Δήμος Ηγουμενίτσας δεν έχουν φτάσει στα ταμεία του, το πρόβλημα παραμένει ζωντανό και υπαρκτό και οι διαμαρτυρίες των εργαζομένων μοιάζουν να χτυπούνε στον βρόντο.
Γιατί καλή η κατανόηση, καλή και η συγγνώμη των αρμοδίων που σηκώνουν τα χέρια ψηλά, αφήνοντας εργαζόμενους στα όρια της εξαθλίωσης, ωστόσο με την κατανόηση η τσέπη δεν γεμίζει, οι υποχρεώσεις τρέχουν και o φαύλος κύκλος της δημόσιας διοίκησης αλέθει στις μυλόπετρες του την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΤΑΤΕ.ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ;; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΟΥΤΕ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΡΟΚΑΝΙΣΕΙ ΟΛΑ.ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΤΣΙ.ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ;;;
ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΝ Ο ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΩΜΑΣ ΔΗΜΑΣ;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ή ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ;;ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;;ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙΝ;;;
ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ή ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ;;;ΓΙΑ ΚΟΥΡΔΟΥΣ;;ΓΙΑ ΤΗΝΑ ΡΕΙΑ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΤΗΝ/ΩΝ 6:9 ;;;;;ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ Ή ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

www.sxolikoifylakes.blogspot.com