Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

Καλή Χρονιά: Με την ευχή φέτος να σχεδιάσουμε το μέλλον μας με γνώμονα την κοινή μας πορεία και κοινή μας τύχη ως κοινωνία ανθρώπων που ο ένας θέλει

Τις μέρες της ηρεμίας και της περισυλλογής διαδέχεται πλέον η αφετηρία και και το νέο ξεκίνημα του ημερολογιακού μας κύκλου.
Μια νέα χρονιά ανατέλλει με τα όνειρα και τις προσδοκίες να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο γιατί αυτό είναι και το κίνητρο που ωθεί τον άνθρωπο, τον πολίτη να οραματιστεί να σχεδιάσει και θέσει σε δράση τις επιτεύξεις και τους στόχους του.
Μια νέα χρονιά λοιπόν ξεκίνησε σήμερα, μια αρχή όπου όλα θέλουμε να οδεύσουν προς το καλύτερο και προσωπικά, αλλά και στον δημόσιο βίο που μόνο άσχετος δεν είναι με τις προσωπικές μας επιδιώξεις.
Το αντίθετο με τον αδιαφορήσεις για το τι γίνεται έξω από την πόρτα σου, δεν σημαίνει ότι θα γλιτώσεις ή δεν θα επωμιστείς τις συνέπειες αυτής της αδιαφορίας.
Όλα συνδέονται μεταξύ τους και μπορούν να ταράξουν της υποτυπώδη ευδαιμονία μας αν κάτι δεν πάει καλά.
Εμείς, ο τόπος, οι πολιτικοί μας ταγοί είτε στην κεντρική εξουσία, είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση επί της ουσίας, εμείς με την ανοχή μας και οι άρχοντες με τις αποφάσεις τους έχουμε το ίδιο μοιράδιο ευθύνης για το κοινό μας μέλλον και την πορεία που διανύουμε στον χώρο δράσης μας την Θεσπρωτία, την Ήπειρο, την Ελλάδα.
Άλλωστε τίποτα δεν είναι τυχαίο, ακόμη και όταν μοιάζουν να είναι έτσι τα πράγματα. Κάτι έχει προηγηθεί, μια προεργασία θα έχει γίνει και κάποιος είδε την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ας είναι αυτή η ευχή για το νέο που μόλις ξεκίνησε, μαζί με τις παράλληλες ευχές για αγάπη και καλή υγεία, να ξεκινήσουμε όλοι να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε θετικά ο καθένας κάνοντας ένα βήμα έξω από την αυλή και την εξώπορτα του, με γνώμονα το κοινό μας μέλλον, την κοινή μας πορεία και κοινή μας τύχη ως κοινωνία ανθρώπων που ο ένας θέλει να περάσει στον άλλον το μήνυμα του.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος.

Η Θεσπρωτία να γίνει μια πρότυπη, περιβαλλοντικά και τουριστικά, περιοχή.

Να ξεφύγουμε από τον κακό μας εαυτό που μας τοποθετεί

στο περιθώριο των εξελίξεων.

Γιάννης Βελλης

Εκπρόσωπος

Οικολόγων Πράσινων

Νομού Θεσπρωτίας
http://e-thesprotia.pblogs.gr/

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΤΑΤΕ ΙΩΑΝΝΗ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΣΕΙΤ ΣΑΣ (ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ)ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΕΣ.ΚΑΚΩΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ,ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ.ΟΧΙ ΤΣΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΤΣΕΔΩ.ΣΤΟ filiati.blogspot ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.(ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ)ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.ΠΩΣ ΝΑΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΜΙΖΕΡΙΑ .ΑΡΠΑΧΤΗΚά ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ :ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Kαι το site www.e-thesprotia.eu και το blog μου http://e-thesprotia.pblogs.gr/ και τα αλλα που έχω για την περιοχή είναι ανοικτά για να γράφουν όλοι. Δεν γνωρίζω σε ποια αναφέρεσαι. Και εγώ αρθρογραφώ ή συμμετέχω σε όλα όσα γνωρίζω στο νομό, ανεξαρτήτως κόμματος.
Σε κάθε περίπτωση του blog του ατσαλάκωτου είναι αρκετά ενδιαφέρον.