Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Κλείνει σήμερα προειδοποιητικά ο Δήμος Παραμυθιάς και τα νομικά του πρόσωπα

Την απόφαση να κλείσει σήμερα Τετάρτη ο Δήμος Παραμυθιάς και τα νομικά του πρόσωπα αποφάσισε ο Δήμαρχος Παραμυθιάς κ. Γιώργος Σιώζος.
Ο λόγος οι εργασίες για την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Καρβουνάρι στη θέση Άριζα οι οποίες προχωρούν παρουσία των ΜΑΤ και η βούληση των τοπικών φορέων να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο.
Την απόφαση την παραθέτουμε και έχει ως εξής:
«Α π ο φ α σ ί ζ ο υ μ ε :Το προειδοποιητικό κλείσιμο όλων των υπηρεσιών του Δήμου Παραμυθιάς (Δήμου και Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου) την 30η Ιανουαρίου 2008, ημέρα Τετάρτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συνέχιση των εργασιών κατασκευής Χ.Υ.Τ.Α. στην θέση *Άριζα* του Τ.Δ. Καρβουναρίου του Δήμου Παραμυθιάς.Ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς την άμεση υλοποίηση της αριθμ. 18/2008 ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παραμυθιάς και ειδικότερα την άμεση διακοπή των εργασιών στο χώρο του Χ.Υ.Τ.Α. Καρβουναρίου, καθώς και την άμεση απομάκρυνση των μηχανημάτων και των δυνάμεων της Αστυνομίας από το Καρβουνάρι προς εκτόνωση της έκρυθμης κατάστασης και προς αποφυγή περαιτέρω επεισοδίων με απρόβλεπτες συνέπειες, κ.λ.π».
Κάπως αργά αντιδρά ο Δήμος Παραμυθιάς που και αυτός με την σειρά του δεν έχει λίγες ευθύνες αφού ο ίδιος δρομολόγησε και αποδέχτηκε ως θεσμός την δημιουργία του ΧΥΤΑ που σήμερα η δημοτική αρχή με αυτόν τον τρόπο αναθεματίζει.
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Δήμος Παραμυθιάς με την λειτουργία βγαίνει από οικονομικά αδιέξοδα και παίρνει ανάσες που χρόνια τον ταλανίζουν…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: