Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Ως κορυφαία πράξη διαμαρτυρίας

Την παραίτηση του Δημάρχου και το Δημοτικού Συμβουλίου Παραμυθιάς στην Περιφέρεια Ηπείρου προτείνει η εκπρόσωπος της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία» και δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού κ. Λιάκου Μελίνα

Την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Παραμυθιάς την Τετάρτη 30/1/2008 ζητάει η εκπρόσωπος της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία» και δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού κ. Λιάκου Μελίνα ζητώντας τη δυναμική παρέμβαση του Δήμου για να σταματήσει η κατασκευή του ΧΥΤΑ Καρβουναρίου στη θέση Άριζα.
Σε περίπτωση που αυτό δεν επιτευχθεί η κ. Λιάκου προτείνει να υποβάλουν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Παραμυθιάς τις παραιτήσεις του στην Περιφέρεια Ηπείρου, ς κορυφαία πράξη διαμαρτύρίας.
Συγκεκριμένα το αίτημα της κ. Λιάκου προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παραμυθιάς αναφέρει:

«Κε Πρόεδρε,διαπιστώνοντας ότι οι μέχρι σήμερα ενέργειες και κινητοποιήσεις των κατοίκων ,παρά το δίκαιο και τη δυναμική τους μορφή ,δεν έφεραν το αναμενόμενο αποτέλεσμα ,δηλαδή να σταματήσουν την κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α. στη θέση «Άριζα» -Καρβουναρίου, και επειδή αφενός μεν οι μέχρι τώρα υποσχέσεις αποδείχθηκαν κάλπικες ,αφετέρου δε πρέπει να δοθεί λύση στο αδιέξοδο που να σέβεται τη θέληση των κατοίκων και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητούμε τη σύγκληση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου ,την Τετάρτη 30/01/2008 ,με αποκλειστικό θέμα « Ενέργειες του Δήμου για την παραπέρα μορφή του αγώνα ,για να σταματήσει η κατασκευή Χ.Υ.Τ.Α στη θέση « Άριζα» - Καρβουναρίου».
Συγκεκριμένα οι προτάσεις μας είναι: 1. Την επόμενη ( 31/01/2008) να κλείσει ο Δήμος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο με επικεφαλής το Δήμαρχο ,να πάει στο χώρο και να σταματήσει τις εργασίες. 2. Στην περίπτωση που αυτό δεν θα έχει αποτέλεσμα ,να υποβάλουν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο τις παραιτήσεις τους στην Περιφέρεια , ως κορυφαία πράξη διαμαρτυρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: