Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Καταδικάστε την επίθεση

Η επίθεση ορισμένων κατοίκων του Καρβουναρίου στο δημοσιογράφο Ευάγγελο Αθανασίου του Γρ., που εργάζεται στην εφημερίδα «Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ» είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα.
Ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται μέσα στον όχλο και επιτίθενται σε ένα δημοσιογράφο;
Ποιοι καθοδηγούν τέτοιες ενέργειες;
Έχουν το θάρρος και να πουν το όνομά τους και να υπερασπιστούν την πράξη τους;
Προφανώς όχι.
Λειτουργούν κρυμμένοι στον όχλο.
Η Θεσπρωτική ποτέ δεν εμπόδισε, δεν έκρυψε την οποιαδήποτε άποψη, από τον οποιοδήποτε, αρκεί να ήταν υπογεγραμμένη.
Η Θεσπρωτική υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται κάθε δημοκρατικό δικαίωμα.
Η επίθεση προς το δημοσιογράφο μόνο εποχές παρακράτους θυμίζει και αυτοί που την επιδίωξαν έχουν απόλυτη ευθύνη.
Η Θεσπρωτική υποστήριξε τη δημιουργία ΧΥΤΑ από τότε που όλοι είπαν ναι και κανένας δεν είχε αντίρρηση, γιατί έτσι θα λυνόταν το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών στο νομό Θεσπρωτίας και θα έκλειναν οι ανεξέλεγκτες χωματερές.
Τη στάση της δεν την άλλαξε, γιατί πιστεύει ότι το πιο σημαντικό είναι να προστατευτεί το περιβάλλον και την υγεία όλων και όχι κάποια οικονομικά ή πολιτικά συμφέροντα.
Η επίθεση στο δημοσιογράφο ήταν το αποτέλεσμα του πώς χειρίζονται ορισμένοι «τοπικοί πολιτικοί άρχοντες» την κατάσταση στην περιοχή της Παραμυθιάς.
Ζητάμε από το δήμαρχο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παραμυθιάς να καταδικάσει την ενέργεια κατά του δημοσιογράφου.
Όπως ζητάμε από όλους τους τοπικούς άρχοντες να καταδικάσουν στην άνανδρη επίθεση και να προστατέψουν την ελευθεροτυπία και την ελεύθερη διακίνηση των απόψεων στη Θεσπρωτία.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους να δείξουν την αποστροφή τους σε τέτοιου είδους γεγονότα.
Η Θεσπρωτική είναι μια ιστορική εφημερίδα και θα συνεχίσει να λέει τις απόψεις της με θάρρος και εντιμότητα, υπερασπίζοντας πάντα τη δημοκρατία και τη θέληση των πολλών.
Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΦΑΛΑΓΓΑ.ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

sos-sos
ΦΙΛΤΑΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΕ:κ. Διευθυντά.
Μπες και δες στο madata.gr,το σχόλιο για το δικό σου συμβάν.