Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ καταδικάζουν την βάρβαρη επίθεση κατά δημοσιογράφου τοπικού εντύπου και ραδιοφώνου από κατοίκους που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία για τον ΧΥΤΑ στο Καρβουνάρι.
Παρότι είμαστε αντίθετοι στην χωροθέτηση του συγκεκριμένου ΧΥΤΑ (και στη λύση ΧΥΤΥ αντί ΧΥΤΑ ως ποιο οικολογική) δεν δεχόμαστε περιορισμό στην ελευθερία του λόγου έστω και αν αυτός είναι κάθετα αντίθετος από το δικό μας σε οποιοδήποτε θέμα.
Γιάννης Βέλλης Εκπρόσωπος Οικολόγων Πράσινων Νομού Θεσπρωτίας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΦ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΦ.Πότε θα σοβαρευτείτεεεε;;;;;Στον τόπο της καταγωγής σου μίστερ τζών,άνθρωποι ψηφίζουν οικολόγους έτσι από αντίδραση στο καταστημένο,αφού έχουν εξασφαλίσει τα αναγκαία ως προς το ΖΕΙΝ.Γέμισε το Φιλιάτι σκουπιδοκαπνό και πεθαίνουν φίλτατε.Να ξέρεις πως θα φάμε και εμείς πολύ ξύλο κάποτε,δεν την γλυτώνουμε.Εδώ ο κόσμος καίγετε και το .../....

Ανώνυμος είπε...

Στον τόπο καταγωγής μου αγαπητέ paparazi ψηφίζουν δεξιά και περισσότερο ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Και οι υπόλοιποι ΠΑΣΟΚ. Και κάτι ψίχουλα σε ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΛΑΟΣ.
Εγώ και η οικογένειά μου καθώς και πολλοί συγγενείς μου ψηφίζουν στην Β΄Αθήνας.
Στην Κεραμίτσα έλαβα μία ψήφο διότι είναι ένα από τα "φρούρια" του δικομματισμού.
Για να μην τρελαινόμαστε. Αυτό δε σημαίνει ότι θα αγνοήσω την ιδιαίτερη πατρίδα μου για την ψήφο των συμπατριωτών μου.
Γιάννης Βέλλης

Ανώνυμος είπε...

ΑΜ !ΔΕ! Μάστορα που μαστόρευες τα γίδια και τα πρόβατα χορτάρι γιά να βρούνε.Στην πόλη της καταγωγής σου, μίστερ τζών,που ονομάζεται : Φιλιάτι,το ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές πήρε 60%.Τον Ντουμάζιο τον έκαναν Δήμαρχο τα χωριά.Εάν γνωρίζεις κάποιον καλόν και τρελιάρη οικολόγο: Βεργή ,αυτός που έχει πουλήσει την τρέλα με το τσουβάλι,ε!!!αυτός πήρε τους ψήφους.Εάν δεν υπήρχε το ΛΑΟΣ ,εκεί να δεις τι θα γινόταν.Τι ψηφίζει το σύνολο της επαρχίας Φιλιατών ευχαρίστως;;;ΑΠΑΝΤΩ:Ολα εκτός των κομματικών.Γιατί όμως δεν έχω δίκιο εκ των αποτελεσμάτων;;;;;ΑΠΑΝΤΩ: Διότι τους οδηγούν οι ανάγκες της καθημερινότητας ," στο κάτι άλλο ", από αυτό που θέλουν.Οι οικολόγοι δεν είναι πλέον τα παιδιά γιά χά'ι'δεμα αλλά ανταγωνιστές στην πολιτική σκηνή.Ετσι λοιπόν αφήστε τα λα-λα-λα περί γής και κάντε πολιτική.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ το οικολογικό μου :χωρίς συμφέρον σε ενημερώνω γιά να με κρίνεις. : " ΑΠΟΦΙΣ "

Ανώνυμος είπε...

Εγώ μίλησα για το χωριό μου όχι για την πόλη των Φιλιατών. Δεν είναι κακό που το ΠΑΣΟΚ πήρε 60%. Αλλά το ερώτημα είναι και όχι φιλολογικό τι πρόσφερε για να δικαιούται το ποσοστό αυτό; Ο Βεργής δεν είναι οικολόγος αλλά απατεώνας που τον έχει αναλάβει η δικαιοσύνη για καταπάτηση δασικών εκτάσεων και ίσως κουτοπόνηρος αλλά όχι τόσο τρελός για να το κάνει αυτό. Και φυσικά δεν έχει σχέση με καμία με το οικολογικό κίνημα σε οποιαδήποτε μορφή του στην Ελλάδα. Στην Θεσπρωτία πάτωσε ο Βεργής.
Ποτέ δεν υπήρχε χάιδεμα στους Οικολόγους είτε ήταν ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ είτε ΠΡΑΣΙΝΟΙ. Γιατί κάναν πραγματική πολιτική και όχι τυχοδιωκτική. Και ξέρουν πάντα που βάζουν την υπογραφή τους.
Γιάννης Βέλλης

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ κ.ΙΩΑΝΝΗ και σου θυμίζω ότι είμαι η αιτία γιά το ξεκίνημα της φανερής πλέον πολιτικής σου θέσης ,όχι όμως μόνο από τα ειδικά έντυπα αλλά και τα άλλα δημόσια όπως:η Θεσπρωτική και το ατσαλάκωτα εμπρός που η χάρη τους έφθασε στην Κύπρο.Εκεί οι Κύπριοι τα διαβάζουν καθημερινώς από κάποιο θέμα παλιό.πχ. ο ' on line typos ' τα διαφήμιζε .

Ανώνυμος είπε...

O διάλογος και οι δημόσιες τοποθετήσεις είναι πάντα χρήσιμος. Και σε αυτό κινούμαι από πριν τις εκλογές 2007.

Ως ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας για όλη τη Θεσπρωτία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

http://e-thesprotia.pblogs.gr/2007/09/katathesh-protasewn-o-p-sthn-topikh-aytodioikhsh-thesprwtias.html

Ανώνυμος είπε...

Γιά και χαρά σας.
Κόκκινε τις έχω δεί όλες τις ιστοσελίδες,καλή δουλειά.Καλή επίσης είναι και η πρωτοβουλία του Restaurant Δάλλας στο Φιλιάτι.Εχει την ιστοσελίδα :ρεστωράντ -πιτσαρία Δάλλας και την βρίσκεις εάν γράψεις στην google στα ελληνικά την λέξη :Φιλιάτι.Εχει όλο το ιστορικό της Θεσπρωτίας και βίντεο με τα αξιοθέατα.Οσον αφορά τιε εξελίξεις στις ειδήσεις,θα δείς ότι:Αυτοί που φωνάζουν γιά το ΧΥΤΑ έχυουν δίκιο.Μιά μέρα με καπνό έτυχε στην περιοχή σου ,των Φιλιατών και έφυγαν όλοι,κατά πληροφορίες.Στην Κέρκυρα στο Τεμπλόνι,μαύρησε η λίμνη και με το ΧΥΤΑ γεμάτο συνεχίζουν να ρίχνουν απόβλητα.Ετσι λοιπόν σου αναφέρωμαι πώς έχουν δίκιο στο χωριό της Παραμυθιάς.Ετσι πρέπει γιά να μην βρωμίσουν και στο τέλος δεν θάχουν νερό να πιούν,επειδή μολύνεται το υπέδαφος.Να είστε μαζί τους και να τους συμμερίζεστε.ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Στο θέμα ΧΥΤΑ έχουμε τοποθετηθεί δημόσια σε πολλά sites του νομού.
Η θέση μας είναι ξεκάθαρη.
Όπως και η ανακοίνωσή μας εδώ για την επίθεση σε δημοσιογράφο με διαφορετική άποψη.