Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Την πίτα του έκοψε ο Ροταριανός Όμιλος Θεσπρωτίας

Τέσσερα νέα μέλη στις τάξεις του
Σύμφωνα με το έθιμο την πίτα του έκοψε ο Ροταριανός Όμιλος ΘεσπρωτίαςΣτο εξοχικό κέντρο «ΤΟ ΧΩΡΙΟ» στην Ν. Σελεύκεια Ηγουμενίτσας.
Σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και σε εορταστικό περιβάλλον και παρουσία Ροταριανών και φίλων από τους Ομίλους των Ιωαννίνων και της Πρέβεζας, ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Χρ. Παππάς με μια ευγενική χειρονομία προσέφερε στις κυρίες τριαντάφυλλα και μετά το γεύμα έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα.
Το φλουρί έπεσε στον Χάρη Οικονόμου, βοηθό του διοικητή των ροταριανών από τα Ιωάννινα και ήταν ένα τετραγωνικό χρυσό Κωσταντινάτο χαρισμένο από τον ροταριανό Ηλία Κούτη χρυσοχόο από τους Φιλιάτες.
Στην ίδια πανηγυρική εκδήλωση εισήχθησαν τέσσερα νέα μέλη στις τάξεις του ομίλου.
Πρόκειται για τον κ. Πέτρο Σούφη Ξενοδόχο, τον κ. Πήτερ Ράπτη συνταξιούχο δημοσιογράφο και επιχειρηματία, τον κ. Ιωάννη Βενέτη απόστρατο υποστράτηγο και τον κ. Δονάτο Σοφία Τυροκόμο και βιοτέχνη.
Τον καθιερωμένο λόγο της συνεστίασης ανέπτυξε ο κ. Πέτρος Τσούμας προδιοικητής, με μια ομιλία αφιερωμένη στο Ρόταρυ, την γένεση του και ιστορία του όπως και τους σκοπούς του Ομίλου, τα όνειρα και τις αγαθοεργίες που κάνουν περήφανα τα μέλη του.Μετά την ομιλία ακολούθησε χορευτική βραδιά με τραγούδι και ρυθμό με ζωντανή μουσική. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες συγκεντρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: