Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

Σε τελική ευθεία η πρώτη θεατρική παραγωγή του προγράμματος interreg«Δημιουργία Θεατρικής Σκηνής για Παιδιά» με το έργο του Γιάννη Ξανθούλη:

Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο
Σε τελική ευθεία μπαίνουν οι πρόβες και η προετοιμασία της πρώτης θεατρικής σκηνής του προγράμματος Interreg «Δημιουργία Θεατρικής Σκηνής για παιδιά» με το έργο του Γιάννη Ξανθούλη «Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο» σε σκηνοθεσία του συντοπίτη μας Σπύρου Διαμάντη.
Με μπόλικο κέφι και θετική διάθεση από τους ηθοποιούς που έχουν επιλεγεί για το σκοπό αυτό το θεατρικό έργο του Γιάννη Ξανθούλη παίρνει σάρκα και οστά, οι χαρακτήρες κινούνται επί σκηνής και δίνουν το στίγμα τους σ’ αυτήν την ιδιαίτερη ιστορία για τους μικρούς μας φίλους.
Τα σκηνικά και τα κουστούμια για την παράσταση θα επιμεληθεί και κατασκευάσει ο σκηνογράφος και όχι μόνο Δημήτρης Ταλαγάνης και την μουσική της παράστασης γράφει ο Λουδοβίκος των Ανωγείων.
Η πρεμιέρα της πρώτης θεατρικής παραγωγής για παιδιά αναμένεται στο τέλος του τρέχοντος μηνός.
Ας σημειωθεί ότι μέχρι το τέλος τον Ιούνιο και με βάση το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος θα παρουσιαστούν τέσσερα θεατρικά έργα για παιδιά.
Για κάθε παραγωγή θα υπάρξουν τέσσερις παραστάσεις ενώ ένα από όλα τα έργα θα παιχτεί στην Ιταλία. Επίσης θα παρουσιαστεί μία ιταλική παραγωγή στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: