Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

Νέο Blog: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ

Έναν νέο τρόπο επικοινωνίας εγκαινιάζει η αθλητική στήλη της εφημερίδας μας «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ» περνώντας και σε παράλληλη ηλεκτρονική έκδοση με την μορφή του ιστολογίου (BLOG).Με αυτόν τον τρόπο οι φίλοι του αθλητισμού θα μπορούν να ενημερώνονται να σχολιάζουν και να ψηφίζουν σε ερωτήματα της στήλης όπως αυτά τα επιμελείται ο αθλητικογράφος Δημήτρης Κομίνης.Ένας νέος τρόπος επικοινωνίας ανοίγεται και εμείς να ευχηθούμε στη νέα στήλη Μπλόγκ κάθε επιτυχία στο ταξίδι της στην μπλογκόσφαιρα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αντε μπράβο.Ετσι και θα δούμε ειδήσεις καθώς πρέπει.Δεν υπάρχει αποκλειστικότητα αλλά η ενημέρωση,στα μπλόκ.Σίγουρα μετρά η ανάρτηση των βαθμολογιών και του ρεπορτάζ.Πέστε τώρα στην ΕΠΣΘ να ενημερώνεται από εσάς.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο πολυ καλη δουλεια.ηταν κατι που ελειπε. Εδω στο φιλιατι δεν εχουμε κανενα σοβαρο αθλητικογραφο.Μου αρεσε πολυ ο κ. Κομινης γιατι ειναι αντικειμενικος. Θα το κανω γνωστο και στους φιλους μου.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον φίλαθλο.
Πράγματι δεν υπάρχει.Δεν είδα ανταποκρίσεις σε έντυπα και από ότι ξέρω κυκλοφορούν κάποια.Δεν ενδιαφέρονται οι κάτοικοι γιά τα αθλητικά;;;Δεν υπάρχει κάποιος που να αγαπά τις αθλητικές οργανώσεις έτσι ώστε να γράφει έναν καλό λόγο γιά αυτές;;Να είναι οι νέοι κοντά στις αθλητικές εκδηλώσεις;;Εμείς από την απόσταση που έχουμε ,μόνο γραπτώς συμμετέχουμε στα μπλόκς.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Παπαράτσι, οι κάτοικοι σίγουρα ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό. Για κάτι παπαριές που γράφουν κάτι παπάρες που νομίζουν ότι είναι αθλητικογράφοι δεν ενδιαφέρονται.

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε πούσαι φίλαθλος.Μάθατε όλοι να κάνετε κριτική.Τι είσαι;;;αντιρησίας συνήδησης;;Σας έμαθε το μασκότ να είστε αναρχοχουντικοί;; παπάρια:
οχι-οχι-Αλβανία.
χιχιχιχιχο

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα τον Δημήτρη Κομίνη και μου άρεσε πολύ. Ήταν κάτι που έλειπε.
Καλύψατε ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην αθλητική ενημέρωση. Συγχαρητήρια