Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ: Κυκλοφόρησε


Αισίως κυκλοφόρησε το έβδομο Τεύχος της ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, της δικής σας περιοδικής έκδοσης στον άξονα της εγχώριας επιχειρηματικότητας αλλά και της καθημερινότητας μας όπως την βιώνουμε την εκτιμούμε και όπως δραστηριοποιούμαστε σ’ αυτήν μέσο των κοινωνικοπολιτικών μας εκφάνσεων.
Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ πιστή στην αρχέτυπη έννοιας της αγοράς φιλοδοξεί να μπει στο επίκεντρο εκείνου του προβληματισμού που θέλει τον πολίτη ενεργό στοιχείο να επιχειρεί, να προοδεύει και να εξελίσσεται πιστός στις ιδέες του και σ’ αυτό που έχει κληθεί να πραγματώσει μέσα από την επαγγελματική και επιχειρηματική του δράση.
Στην φθινοπωρινή μας έκδοση η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ αντικατοπτρίζει την προσπάθεια που καταβάλουμε όλοι μας να μπούμε σε κίνηση και ρυθμό, ύστερα από την ραθυμία και χαλαρότητα του καλοκαιριού τώρα που όλα μοιάζουν πιο απλά, τώρα που τα πράγματα λόγω της εποχής γίνονται πιο συγκεκριμένα στην μικροκλίμακα της εποχής και των συνηθειών μας.
Μοιάζει τούτο το φθινόπωρο με αρχή και ξεκίνημα που έχει την δική του προδιαγεγραμμένη πορεία και το δικό του στίγμα.Ένα ξεκίνημα που θέλει την εγχώρια αγορά, την ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, να αναζητά τον δικό της προσδιορισμό και χαρακτήρα ένα προσανατολισμό πιο συγκεκριμένο.

Που ζητά μια ευοίωνη πορεία προς το αύριο, αποδεχόμενη τις προκλήσεις των καιρών και πάντα με την διάθεση

• να μάθει

• να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα

• να ανταποκριθεί με επανεκτημένη την αυτοπεποίθηση της με την διάθεση

• να κερδίσει το στοίχημα όχι μόνο να μείνει ζωντανή αλλά και

• να προσθέσει στα χαρακτηριστικά της επιπλέον ζωτικότητα και κυρίως

• αποτελεσματικότητα στο επιχειρηματικό της πνεύμα.
Καλή σας περιήγηση!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΑΛΜΟΥΤΙ.ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΑΓΟΡΑ;;;;ΑΦΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ,ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.ΨΙΛΟΙ ΣΤΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΜΠΗΚΑΝΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝΕ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ.ΕΑΝ Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ,ΘΕ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΨΗΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ;;;;;ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΕΥΡΩΠΑΙΟ : ' TOM PITOULI '.TYXEΡΑΚΗΔΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΟΜΩΣ : Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ;;;
ΚΑΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΠΙΤΟΥΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ.
ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ,ΙΣΧΥΕΙ;;;
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ ΛΑΜΠΕΙ.ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΜΥΡΕΣ.
ΤΟ ΚΑΣΤΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ή ΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΓΙΑ ΧΑΡΤΑΕΤΟ;;ΤΟ ΛΑΔΟΧΩΡΙ;;;ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ;;;ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΟΤΡΙΒΙ;;;ΤΟ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ :ΛΑΜΠΡΟ ΝΤΟΥΒΑΛΗ;;;ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΛΕΝΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΝΩ ΤΩΝ ΧΙΛΙΩΝ.ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ.....ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ;;;ΚΥΡΙΕ ΜΠΛΟΚΕΡ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΥΜΑ.ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙ ΣΟΥ ;;; ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ;;;ΜΕ ΑΓΑΠΗ 'ΝΙΚ'

Ατσαλάκωτος είπε...

@ filiates - stop

Νίκ μου τα πέταξες όλα μαζεμένα και
παλεύω να βγάλω άκρη.
Η Θεσπρωτική Αγορά που είναι δικό μου πόνημα στο κείμενο που έχω αναρτήσει δίνει το στίγμα και τον προσανατολισμό της όπως και τι εννοούμε.
Τώρα για το ποιος πονά τον τόπο, είναι ζήτημα συλλογικότητας, αν τον πονάμε όλοι τότε πρέπει να το αποδείξουμε. Νικ κάνε κάτι με τους ψίλους δεν βοηθάνε και πολύ άσε που τα ξύσιμο τα έχεις κάνει άνω κάτω ποδοσφαιρικά.
Να σαι καλά. Βάλε και στο μπλογκ σου ταυτότητα να καταλάβουμε και με ποιον μιλάμε δηλαδή. Όποιος σχολιάζει πρέπει να δέχεται και σχολιασμούς.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ευάγγελε θα ήθελα να σε συγχαρώ για την πολύ καλή δουλειά που έκανες σε αυτό το τεύχος της ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Θεωρώ ότι είναι ίσως το καλλίτερο τεύχος που έχει εκδόσει μέχρι στιγμής. Δεν είναι ένα απλό φυλλάδιο με διαφημίσεις, είναι ένα περιοδικό με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Το περιοδικό αυτό έρχεται να συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στην Θεσπρωτία, όσον αφορά την έντυπη προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων του Νομού, αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένα περιοδικό πλην των τοπικών εφημερίδων. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς την μηνιαία έκδοση της!!
Εαν δεν κάνω λάθος η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ διανέμεται εκτός της αγοράς της Ηγουμενίτσας, στην Παραμυθιά, το Φιλιάτι και το Μαργαρίτι, που σημαίνει ότι κάποιος με ενδιαφέρον από τις περιοχές αυτές να πουλήσει το προϊόν ή την υπηρεσία του στον υπόλοιπο Νομό, ..μέσω της ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, έχει την δυνατότητα να στείλει το μήνημα του, να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα, και να προβάλει τα προϊόντα και υπηρεσίες του. Οπότε θεωρώ πολύ σημαντική την προσπάθεια αυτή που έχεις ξεκινήσει, και την σημαντική υπηρεσία που προσφέρει η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ στις επιχειρήσεις της περιοχής. Καλή συνέχεια...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΟΥ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΕ.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΟΠΟΥ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΩΜΟΛΟΓΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΡΕΠΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΟΤΙΒΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΡΑΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ EVIVA TCE.ΦΛΤΑΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣ(ΓΡΑΦΟΣ)ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΠΑΠΑ(ΡΑΤΣΙ)ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ :ΠΑΛΑΜΙΖΩ,ΠΑΛΑΤΙΑΝΟΣ,ΠΑΛΕ,ΠΑΛΙΜΒΟΥΛΙΑ,ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΟ ;;;;

CASABLANCA " MADE IN GREECE " είπε...

" ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ "
Είναι χαρακτηριστικό,αλλά και παρήγορο συνάμα,ότι στα ζητήματα της πολιτικής,ιδιαίτερα στο απώτερο παρελθόν,κάποιοι έσφαλαν,εκεί ακριβώς που άλλοι αγωνίστηκαν με θυσίες και όχι μόνο γιά να διορθώσουν τα λάθη κάποιων,αλλά κυρίως γιά να δοθούν οι δυνατότητες στο όραμα όλων των ανθρώπων ενός καινούριου κόσμου.
Σε συμπαράταξη με κορυφαίους ανθρώπους η δημοκρατική παράταξη,πάντα με βάση το πνεύμα προόδου,πρωτοστάτησε γιά μεγάλα έργα σε όλους τους τομείς ζωής και έμφρασης.Συνέβαλαν στο να επικρατήσει πλουραρισμός ιδεών και απόψεων και να προωθηθεί η πολιτική έρευνα.