Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

Αν Θέλουμε μπορούμε να κάνουμε πολλά

Στο Εθνικό Στάδιο της Ηγουμενίτσας το απόγευμα της Τετάρτης: Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ανθρωπιάς: Βλάχοι – Σαρακατσαναίοι

Το ζητούμενο πάντα στις τοπικές κοινωνίες και στις δράσεις που αναπτύσσονται πέραν των άλλων είναι η ανθρωπιά και η ομορφιά της ψυχής μας όπως και η συνδρομή στον συνάνθρωπο μας.
Έτσι στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Συλλόγου Βλάχων Ν. Θεσπρωτίας διοργανώνεται φιλικός ποδοσφαιρικός Αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων που στήθηκαν για τον σκοπό αυτό από το Σύλλογο Βλάχων και των Σύλλογο Σαρακατσαναίων του νομού μας.
Βλάχοι – Σαρακατσαναίοι λοιπόν το ματς της Τετάρτης με εμάς και όλον τον φίλαθλο κόσμο στην Κερκίδα για να κερδίσουμε σε ανθρωπιά και κοινωνική αλληλεγγύη, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Θεσπρωτίας «ΣΤΟΡΓΗ».
Σε αυτόν τον φορέα και εκεί που ο αγώνας της ανθρωπιάς και της εξύψωσης του ανθρώπινου μεγαλείου γίνεται αγώνας καθημερινός, σ’ αυτά τα παιδιά που απαντάν στη ζωή μ’ ένα χαμόγελο χωρίς να απαιτούν τίποτα παραπάνω από το να τους δώσουμε την ευκαιρία να συνδιαμορφώσουν την καθημερινότητα μας με την δική τους ιδιαιτερότητα, στέλνοντας μας ξεκάθαρο μήνυμα ότι την ζωή μας όπως και να έρθει πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με αγάπη γι’ αυτό που είμαστε και μας περιβάλλει πρέπει να την αντιμετωπίζουμε μ’ ένα ήλιο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο μας, μ’ ένα χαμόγελο και μια καλή κουβέντα. Με «ΣΤΟΡΓΗ» λοιπόν και ελάχιστη Υποχρέωση μας να είμαστε όλοι εκεί με όλη την θετική μας διάθεση και με την ευχή ο καιρός να σταθεί σύμμαχος σ’ αυτήν την προσπάθεια.

5 σχόλια:

prasino liker είπε...

Καλη επιτυχια.

anna είπε...

Σκοράροντας για την ζωή

Κορκόδειλας είπε...

το ματς είναι στημένο. θα νικήσουν οι Βλάχοι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΣΟΦΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κκλό το σκηνικό του συλλόγου δίπλα από το ταχυδρομείο στην Ηγουμενίτσα.Πέρασα,κοντοστάθικα,το είδα και δεν άντεξα,το έκανα. :
ΜΠΡΡΡΡ - ΤΣΆΠ - ΤΣΆΠ-ΤΣΑΠ.....